انواع موتور گیربکس SEW کدامند؟
چرا گیربکس SEW محبوبیت بالایی دارد؟
اگر به دنبال یک برند معتبر برای گیربکس صنعتی هستید، بی شک گیربکس sew را میتوان یکی از برند های معتبر گیربکس در دنیا دانست. گیربکس اس ای دبلیو که اصالتاً آلمانی است را میتوان مرجع گیربکس سازی در جهان دانست. بسیاری از برند های دنیا از روی این نشان معتبر جهانی شروع به ساخت گیربکس صنعتی کرده اند. گیربکس sew دارای ظاهری بسیار عالی است و دنده ها در آن طوری طراحی شده است که کمترین فضا را اشغال کند. بسیاری از برند های ایرانی علاوه بر تولید گیربکس های طرح VEW اقدام به ساخت گیربکس طرح SEW نیز کرده اند. اگر بخواهیم مقایسه کنیم، گیربکس sew با فضای کمتر، نسبت تبدیل بیشتر و در نتیجه دور کمتری خواهد داد.
تماس با شرکت گذرگاه | |
ادرس: | تهران ضلع شمالی میدان هفتم تیر ساختمان تجاری ادری نگین ابی طبقه اول واحد ۱۰۲ |
تلفن: | ۰۲۱۸۸۸۲۰۰۸۹ |
همراه1: | 09353234729 |
همراه2: | 09122039983 |
همراه3: | 09123505979 |
الکتروگیربکس SEW
الکتروگیربکس SEW یکی از الکتروگیربکس های بسیار مطرح و با کیفیت دنیا می باشد. این مدل از گیربکس ها در واقع ترکیبی از یک الکتروموتور و یک گیربکس می باشد. گیربکس های SEW ساخت کشور آلمان است و دارای 80 سال سابقه کاری می باشد. این برند از اروپا از جمله بهترین برندهای اروپایی در ساخت قطعات صنعتی می باشد. این برند توسط آقای کریستین پاهر بنیان گذاری شده و تا به امروز قطعات صنعتی مختلفی را توانسته تولید کند.
“جهانی فکر کن، محلی عمل کن” به عنوان شعار شرکت SEW است. در واقعیت نیز این شرکت دارای 48 کارخانه و شعب در سراسر دنیا است که نشان دهنده عمل به شعار خود است. شرکت SEW با استفاده از پیشرفته ترین و بهترین خطوط تولید در سطح دنیا توانسته الکتروگیربکس های کلاس 1 جهانی را تولید کند. این شرکت دارای 550 متخصص و 15000 کارمند می باشد. تمامی جزییات طراحی و تولید این گیربکس ها توسط متخصصین شرکت SEW بررسی می شود.
انواع گیربکس های SEW
دسته بندی گیربکس SEW
الکتروگیربکس ها و گیربکس های شرکت SEW به دو دسته زیر تقسیم میشوند:
- استاندارد
- صنعتی
انواع گیربکس SEW
به طور معمول الکتروگیربکس های SEW به دو دسته تقسیم میشوند:
- گیربکس خورشیدی (سیاره ای)
- الکتروگیربکس هلیکال
گیربکس خورشیدی آن می توانند گشتاورهای بسیار بالایی را انتقال داده و ضریب تبدیل بالایی را متناسب با کاربردشان ارائه دهد. البته این تقسیم تنها حالت دسته بندی گیربکس های SEW نیست و از لحاظ انتقال نیرو و توان گیربکس ها به سه دسته تقسیم میشوند:
- گیربکس شفت مستقیم ( با نام گیربکس های آویز نیز شناخته می شود)
- گیربکس زاویه قائم (گیربکس 90 درجه)
- خورشیدی( سیاره ای)
تفاوت انواع گیربکس Sew
متناسب اسمی که در مدل های مختلف گیربکس های SEW ارائه شده است، تفاوت اصلی آن ها در میزان توان و گشتاور قابل انتقال است. گیربکس های صنعتی قابلیت انتقال گشتاورهای بسیار بالاتری را نسبت به گیربکس های استاندارد دارند. الکتروگیربکس های صنعتی دارای یک موتور الکتریکی مقاوم و پر قدرت می باشد که قادر به تولید توان های بالا می باشد. سه ویژگی مهم و تاثیر گذار در الکتروگیربکس های صنعتی SEW عبارتند از
- نیرو
- کیفیت
- دوام
این محصولات مسئول گردآوری تمام نیازهای مشتری و انجام در لحظه مورد نیاز است . مجموعه وظایف محول می تواند شامل حمل و پردازش مواد خام، پردازش انرژی مورد نیاز و تولید فرآورده های مورد نیاز باشد. این مدل از الکتروگیربکس ها قادر به ارائه خدمات در تمامی این زمینه ها می باشند.
ویژگی های الکتروگیربکس SEW
سری و مدل های مختلف گیربکس SEW دارای کاربری های مختلفی می باشند که باید متناسب با گشتاور انتقالی آن جنس بدنه و سایز اجزای آن تعیین شود. الکتروگیربکس SEW دارای خصوصیات منحصر به فردی در طراحی می باشند که به تعدادی از آن ها در قسمت زیر اشاره می شود:
- گیربکس های SEW قابلیت نصب به صورت پایه دار و فلنجی را دارند که باید متناسب با موقعیت مکانی گیربکس تعیین شود
- یکی از بهترین و بزرگترین ویژگی های الکتروگیربکس های SEW مواد اولیه بکار گرفته شده در آن ها می باشد که از کیفیت بالایی برخوردار است.
- امکان طراحی و ساخت دستگاه متناسب با نیاز مشتری به منظور بکارگیری گیربکس در شرایط مختلف وجود دارد
- امکان نصب گیربکس SEW در شرایط مختلف با توجه به موقعیت شفت دستگاه
- گیربکس SEW معمولا دارای بدنه ای از جنس چدن ریخته گری شده و شفتی از جنس فولاد ضد زنگ می باشند. همچنین از آلمینیوم نیز در برخی از اجزای داخلی گیربکس استفاده می شود.
- این مدل از گیربکس ها توانایی نصب به صورت افقی و عمودی را متناسب با نیاز مشتری دارا می باشند.
گیربکس SEW دارای کاربری های متنوع در صنایع مختلف هستند
پالایشگاه ها یکی از مهمترین کاربری های صنعتی الکتروگیربکس ها و گیربکس های صنعتی SEW می باشد. متناسب با ولتاژ و جریان اعمالی به دستگاه و همچنین نرخ بازدهی آن باید مدل مناسب را انتخاب کنید. مشخصه های مختلفی را برای خرید گیربکس و الکتروگیربکس باید در نظر داشته باشید. یکی از این مشخصه ها، حداکثر توان متغیر گیربکس است که بین 0.12 تا 225 کیلووات متغیر است. حداکثر گشتاور متغیر یکی دیگر از ویژگی هایی است که با توجه به مدل گیربکس متغیر می باشد. نسبت تبدیل متغیر از جمله دیگر خصوصیات گیربکس است که با توجه به نوع دستگاه (دو مرحله ای، سه مرحله ای و چهار مرحله ای) بین 2.8 تا 197 متغیر است.
کاربرد الکتروگیربکس SEW
کیفیت بالای مواد اولیه گیربکس های SEW موجب شده است که بسیاری از کارخانجات برای انتخاب گیربکس مدنظر خود به سراغ این برند بروند این مدل از گیربکس ها امروزه پیشتاز صنایع مختلف بوده و به عنوان یکی از برند های معتبر بین المللی شناخته می شود. دامنه بالای انتقال گشتاور و سرعت گیربکس های SEW موجب شده است که در عرصه تولید گیربکس تقریبا یکه تازی کنند. از جمله صنایعی که نیاز فراوانی به گیربکس و الکتروگیربکس های SEW دارند عبارتند از:
- صنایع کشاورزی
- میکسرهای مختلف
- خطوط اسمبل
- گیربکس نوار نقاله و کانوایرها
- صنایع غذایی و نوشابه سازی
- صنایع فولاد و آهن
- صنایع سیمان و معدن
- صنایع شیمیایی و داروسازی
- صنایع بسته بندی
فاکتورهای مهم در انتخاب الکتروگیربکس مناسب
سرویس فکتور
سرویس فاکتور در واقع پارامتری است که برای برخی از گیربکس ها تعیین می شود تا براساس آن سرویس های دوره ای آن انجام می شود. به عنوان مثال گیربکس هایی که به صورت 24 ساعته در محیطی پر از لرزش و ارتعاش کار می کنند
دارای سرویس فاکتور کمتری
نسبت به گیربکس هایی هستند که در محیط های عادی و در ساعت های کمتری فعالیت می کنند، می باشد.بهعنوان مثال در زمانی که قرار است از گیربکس صنعتی در یک آسیاب استفاده نموده و نیاز به ارتعاشات نامنظم است پارامتر سرویس فاکتور باید از مقدار بالاتری نسبت به یک گیربکس که به القای یکنواخت نیاز دارد بهره ببرد و در عین حال گیربکس sew که نیاز به فعالیت متناوب و دوره ای دارد احتیاج دارد تا سرویس فاکتور پایینتری نسبت به گیربکس sew ای که به صورت ۲۴ روزه و بدون توقف مورد استفاده قرار میگیرد دارد.
میزان بار ورودی و خروجی از گیربکس
مرحله بعدی در هنگام انتخاب گیربکس بعد از اینکه طراح سایز گیربکس صنعتی مورد نظر را به صورت اصولی انتخاب نمود نیاز است تا بار حداکثری مجاز که گیربکس میتواند انتقال دهد را مشخص نماید. نکته ای که در اینجا حائز اهمیت است این است که اگر بار به کار گرفتهشده در گیربکس از حد مجاز تعیینشده برای آن فراتر رود، برای آنکه در برابر بار اضافی ایجادشده مقاومت لازم ایجاد گردد لازم است تا از گیربکس با ابعاد بزرگتر استفاده شود.
دور خروجی
یکی از مهمترین پارامتر های در خرید گیربکس دور خروجی آن می باشد. این پارامتر می تواند نقشی تعیین کننده در میزان گشتاور خروجی از گیربکس داشته باشد.
محل نصب گیربکس
بعد از اینکه مراحل ذکرشده در بالا در هنگام انتخاب گیربکس sew به صورت اصولی و صحیح انجام شد لازم است تا حالت نصب دستگاه معین گردد. حالت ها و روش های مختلف پیکربندی برای نصب دستگاه بسیار زیاد است و در حالت کلی سازندگان گیربکس sew گزینه های بسیار زیادی را برای روش های نصب دستگاه در اختیار مصرفکننده قرار میدهند که ازجمله مهمترین آنها میتوان به استفاده از پایه برای نصب آنها بر روی بالا یا پایین بدنه بیرونی دستگاه اشاره کرد.
روش دیگر نصب گیربکس sew استفاده از خروجیهای هالو و انجام پیکربندی در خروجی دستگاه به صورت 90 درجه با بول هلیکال است. معمولاً تمامی برند های تولید گیربکس های صنعتی انواع روش ها و حالت های که برای نصب محصولاتشان وجود دارد را در قالب کاتالوگ و یا در وب سایتشان منتشر می نمایند که گیربکس sew هم از این قاعده مستثنا نیست.
مشخصاتی مهم دیگر برای خرید گیربکس Sew
برای خرید گیربکس های SEW باید به یکسری نکات توجه کرد. این فاکتورها می توانند تاثیر بسزایی در عملکرد گیربکس دارند.
- جنس بدنه و جنس شفت
- نسبت تبدیل و دور خروجی گیربکس
- حداکثر توان خروجی
- حداکثر گشتاور متغیر با توجه به نیاز دستگاه های صنعتی
- سایز و اندازه گیربکس و نحوه نصب آن بر روی دستگاه
نکات مهم در زمان خرید گیربکس SEW در ایران
در مجموع می توان گفت که برای انتخاب گیربکس مناسب خود باید با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید. انتخاب گیربکس صنعتی با توجه به اینکه این قطعه پرمصرف و محبوب موجود در بازارهای صنعتی نقش بسیار اساسی درراه اندازی و بهروزرسانی خطوط تولید موجود در پروژههای صنعتی درزمینه های مختلف و همچنین تجهیزات و ماشینآلات بهکار رفته در ابعاد مختلف کارخانهها کار میکند از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است.
لذا پیشنهاد می شود قبل از خرید گیربکس صنعتی یک بار قیمت و موجودی گیربکس sew را در بازار بررسی فرمایید. البته باید توجه داشت که گیربکس sew اصلی در بازار به ندرت پیدا خواهد شد و اغلب گیربکس های sew موجود در بازار استوک هستند. استوک هم میتواند به معنای کارکرده باشد و هم به معنای اینکه لوازم گیربکس sew به صورت CKD (Complete Knock Down) وارد ایران شده و در اینجا سر هم خواهد شد. در هر دو صورت پیدا کردن گیربکس با کیفیت یکی از مهمترین کارهایی است که قبل از خرید باید انجام شود. سایت کالا صنعتی همواره سعی دارد بهترین گزینه برای گیربکس sew را به شما پیشنهاد خواهد داد.
گیربکس SEW در سال 1931 در آلمان شروع به کار کرد و بیش از ۸۰ سال سابقه در تولید انواع گیربکس های صنعتی از برترین برندهای گیربکس صنعتی در دنیا است. گیربکسهای صنعتی SEW خود به دوسته گیربکس خورشیدی (سیاره ای) و گیربکس هلیکال (Helical) تقسیم میشوند.